Von Lügenhals – Ginsmagning & middag – lørdag d. 5. december kl. 15:00-17:30, middag kl. 18.00
En af vores tjenere har tidligere været i London for at lære mere om den spændende verden af Gin. I vil få en kyndig gennemgang af de gin vi skal smage samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic. Udover at I kommer til at hygge jer, er målet at I går herfra med en dybere indsigt i den spændende verden af gin (og tonic). Vi forsøger at tilpasse præsentation og information til det enkelte bord, så alle kan viden lige præcis på det niveau, som ønskes.
Afslut smagningen med en udsøgt middag fra Von Lügenhals og fortsæt den hyggelige aften i de udsmykkede smukke lokaler i Boderne i VARDE GARTEN.
Smagningen:
- Kyndig vejledning samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic
- 4 forskellige smagninger med 3 cl. premium gin
- Forskellige tonics til hver smagning
- Garniture til hver smagning og gode råde om valget af garniture
Middagen:
- Andebryst fra Varde Ådal, rullet med fars tilsmagt morkler, omviklet af Enghavegård skinke, rødbedepuré syltede jordskokker, hertil en Pommes Anna kartoffel samt en kraftig skysauce tilsmagt med morkler
- Inklusiv et glas rødvin, Crianza Øko Rbera Del Duero, Campos Goticos
Priser ved booking og betaling online senest d. 3. december
Ginsmagning med middag inkl. et glas rødvin, kr. 448,-
Ginsmagning uden middag, kr. 198,-
Vi overholder selvføligelig alle restriktioner omkring COVID-19. Husk at alle over 12 år skal bære mundbind, når man ikke sidder ned. Husk at blive siddende ved jeres reserverede/tildelte bord og vis hensyn til hinanden. Vi glæder os til at se jer.