Spring til indholdet

Julefrokost 2020

JULEFROKOST 2020 på kroen Von Lügenhals og i VARDE GARTEN

Alle vores retter er lavet med de bedste lokale råvarer, og alt laves fra bunden af vores kokketeam på Von Lügenhals. Af lokale leverandører kan bl.a. nævnes: Enghavegård, Varde Ådal Lam, Welfare Food, Loklindt Frugt & Grønt og Wintherriet.

Om det er brødet eller leverpostejen, remouladen eller silden, er alt lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Menu 2020

Den kolde anretning:
Hjemmebagt rugbrød og kuvertbrød
Øl-marinerede sild med karrysalat
Æg og rejer med mayonnaise og cherrytomater

Den lune anretning:
Fiskefilet med remoulade og citron
Stegt medisterpølse med rødkål
Ribbenssteg med hvide kartofler og brun sauce
Hamburgerryg med grønlangkål
Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Dessert:
Osteplanke med druer, nødder og hjemmelavet knækbrød
Ris à la mande med kirsebærsauce

 

Bemærk:
VARDE GARTEN & Von Lügenhals følger alle myndighedernes retningslinjer for COVID-19
og beder derfor gæsterne om at vise hensyn til hinanden og vores medarbejdere.

I Boderne og i Pavillon serveres julemenuerne som buffet og i kroen Von Lügenhals serveres
julemenuerne på hvert bord. Vi forbeholder os retten til at lave mindre ændringer på enkelte retter.

BETINGELSER FOR RESERVATION

Varde Garten

Betingelser i Von Lügenhals:


Reservation:

Alle ved bordet skal bestille samme menu min. 4 dage før

Minimum antal personer:

8 personer

Betaling:

På dagen

Det hemmelige rum:

Hvis man ønsker at have et privat selskab i det hemmelige rum tillægges 40 kr. per person. I det hemmelige rum skal selskabet være på minimum 10 personer.

BETINGELSER FOR RESERVATION

Varde Garten

Betingelser i Boderne i VARDE GARTEN:


Reservation:

Alle ved bordet skal bestille samme menu min. 6 dage før

Minimum antal personer:

25 personer

Betaling:

Der opkræves et reservationsgebyr på kr. 5000,- som indgår som en del af betalingen

Eksklusivitet:

Som udgangspunkt har man ikke boderne alene, hvis øvrige selskaber ønsker at spise samme tid. Hvis man ønsker garanti for, at man har boderne alene kræver det minimum 50 personer.

Ændringer af antal:
Indtil 48 timer før tidspunktet for julefrokosten, kan antallet af deltagere ændres nedad med op til to personer

Varde Garten

Betingelser i Pavillon i VARDE GARTEN


Reservation:

Alle ved bordet skal bestille samme menu min. 6 dage før

Minimum antal personer:

25 personer

Betaling:

Der opkræves et reservationsgebyr på kr. 5000,- som indgår som en del af betalingen

Ændringer af antal:

Indtil 48 timer før tidspunktet for julefrokosten, kan antallet af deltagere ændres nedad med op til to personer