Spring til indholdet
Varde Garten

JULEFROKOST 2019
på kroen Von Lügenhals og i VARDE GARTEN
Alle vores retter er lavet med de bedste lokale råvareraf vores kokketeam på Von Lügenhals. Af lokale leverandører kan bl.a. nævnes:
Enghavegård, kylling fra Kongeå, Varde Ådal Lam, Welfare Food,
Loklindt Frugt & Grønt og  Newl Fisk

 

 

 

 

 

Menu I – Den Privilegerede:

Det kolde:
Hjemmebagt rugbrød og couvertbrød
Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild
Æg og rejer med mayonnaise og cherrytomat
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder
Det lune:
Lun leverpostej med bacon og champignon
Fiskefilet med remoulade og citron
Stegt medisterpølse med rødkål
Ribbenssteg med hvide kartofl er,
rødkål og brun sovs
Hamburgerryg med grønlangkål
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Dessert:
Ris á l’amande med kirsebærsauce

Menu II – Den Kejserlige:

Det kolde:
Hjemmebagt rugbrød og couvertbrød
Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild
Rimmet torsk med citronmayonnaise og granatæble
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder
Det lune:
Sprængt andebryst med glace á la orange og
glaserede rødbeder
Braiseret svineskank med sprøde svær, slået mos og sovs
Oksehaleragout med mandler
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Grønkålssalat vendt i hvidt
Desserter
Lakridspannacotta med appelsin-tvil
Ris á l’amande med Amarenakirsebær
Chokoladebrownie med kraftig ganash