Spring til indholdet

Udgivet d. 2. marts 2021

Louise Sihm Kloster er ny bestyrer

Varde Garten

Vi er glade for at kunne fortælle, at Louise Sihm Kloster er tiltrådte som bestyrer for VARDE GARTEN & Von Lügenhals den 1. marts 2021.

Om du er gæst på kroen Von Lügenhals, gæst på vores hotel, skal holde bryllup/selskab i boderne eller pavillonen, firmakonference, barnedåb eller kunstmesse, er det Louise som har ansvaret for, at vores gæster alle går her fra med en en god oplevelse og nogle dejlige minder at tænke tilbage på.

Louise er opvokset i Esbjerg og har et solidt kendskab til hotel- og restaurationsbranchen. Hun er uddannet som akademiøkonom indenfor hotel- og restaurantledelse og har drevet hotel i Schweiz, været forpagter af både Eventyrgården og Endrup Kro. Ligeledes har hun syv års erfaring som chef for caféen og publikumsservice i Musikhuset Esbjerg.
Louise brænder både for events, selskaber, kurser, hotel og á la carte, personaleledelse og daglig drift.

Louise bor i Oksbøl, hvor hun er en aktiv del af det lokale samfund. Hun træner bl.a. de små puslinge til gymnastik og sidder i forældrerådet i børnehaven.
I fritiden slapper hun af med madlavning og nyder naturen sammen med hendes mand Robert og deres to små drenge. Ferierne går ofte til Schweiz, hvor der bliver stået på ski og gået lange ture i bjergene.

Flere nyheder fra