Spring til indholdet

Boderne

Boderne

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT HOS OS i BODERNE

Rustikke og meget hyggelige lokaler med langborde, bænke og solsejl i loftet. Der er nyt kraftigt lydanlæg til jeres rådighed.

Om du skal holde bryllup, konfirmation, reception, foredrag, konference, udstilling, barnedåb eller fødselsdag er boderne det oplagte valg, hvis du vil have de nogle uformelle rustikke rammer.  Der er i Boderne en flot udsigt til Danmarks største glaskunstværk “Himlen over Vesterhavet” om aftenen.

Der er egen privat udgang til den flot udsmykkede Æblehaven under hele jeres arrangement.

Kapacitiet: Op til 140 personer

Du kan vælge at leje lokalet og stå for det meste selv eller vælge en totalløsning, hvor vi stiller med alt i personale og maden bliver lavet af vores dygtige kokke på kroen Von Lügenhals.

Du er velkommen til at få en rundvisning af lokalerne af vores bestyrer, som på basis af jeres ønsker sammensætter det bedste arrangement til jer.

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Såfremt Boderne er optaget, kan der ligeledes afholdes arrangementer i Pavillonen.

OBS! Bookingen er først gyldig, når du har modtaget en bekræftelse fra VARDE GARTEN via e-mail og første rate er betalt.

Hotel VARDEGARTEN

Varde Garten

I forbindelse med fest eller konference i VARDE GARTEN kan vi tilbyde jeres gæster en overnatning på vores nye hotel. Læs mere her

Parkering: Der er gratis parkering 20 meter fra hotellet i gården i Brogade 8 A, forudsat at køretøjet er under 230 cm i højden.

Morgenmad:Der kan tilvælges morgenmad, som består af rundstykker, smør, ost, 2 slags pålæg, marmelade, smør, juice, the og kaffe. Alt står klar i køleskabet undtagen morgenbrød, som vi sætter foran jeres værelsesdør om morgenen kl 08.00

Området: Beliggende i det smukke VARDE GARTEN. 10 meter fra hotellet ligger kroen Von Lügenhals, hvor der kan indtages dansk mad med et twist til frokost og aften – både inde og ude. Der anvendes kun de bedste lokale danske råvarer

Nøgler: Inden opholdet fremsendes en adgangskode på mail, som anvendes til indgangsport og værelset.