Spring til indholdet

Teamet bag

Varde Garten

Casper Rosendahl

Bestyrer og restaurantchef

 

Fra Juni 2020 er Casper Rosendahl ny bestyrer og restaurantchef for VARDE GARTEN & Von Lügenhals.

Om du er gæst på kroen Von Lügenhals, gæst på vores hotel, skal holde bryllup/selskab i boderne eller pavillonen, firmakonference, barnedåb eller kunstmesse, er det Casper som har ansvaret for, at vores gæster alle går her fra med en en god oplevelse og nogle dejlige minder at tænke tilbage på.

Casper Rosendahl er født og opvokset på en lille gård i Malle uden for Horne. Her var de var selvforsynende med økologisk kød og grøntsager.

I 2009 – 2019 drev han sammen med sin hustru Annemette, der er tjeneruddannet, Henne Mølle Å Badehotel. Som det første hotel i Jylland med både morgenmad, frokost og aftensmad opnåede de at få det økologiske spisemærke i guld.

Selv blev Casper udlært kok i 2009 på Nymindegab Kro. Ud over de 10 år på Henne Mølle Å Badehotel har Casper været F&B Chef på Hotel Britannia og har Sommelieruddannelse – niveau 1

Fritiden går ofte med udvikling af opskrifter, dyrkning af grøntsager og blog med fokus på gode råvarer.

Varde Garten

Michael Bech

Direktør & ejer

Som sin far brænder Michael for skabe liv og oplevelser i Varde. I 2018 blev de færdige med opførelsen af VARDE GARTEN.
Da de tog beslutningen om selv at drive kro, hotel, eventlokaler og resten af VARDE GARTEN var det er kærkommen lejlighed for at anvende endnu flere timer herpå.
Michael er ansvarlig for driften og udviklingen af VARDE GARTEN og arbejder tæt sammen med Karina Vagner Rasmussen og chefkok Troels Severin Jakobsen for at skabe de bedste rammer for unikke oplevelser i Varde midtby.

Michael beskæftiger sig desuden med investering, restaurering og forvaltning af ejendomme, primært i Varde midtby.

Michael’s motto:

”Vi skal gøre det bedre i dag, end vi gjorde det i går”

Varde Garten

Poul Erik Bech

Ejer & grundlægger

Poul Erik er Varde-dreng og fra 80´erne været stærkt engageret i bevaringsarbejdet. Han står bag bevarvarde.dk og Designmanualen for Varde bymidte og genopretning af mange af bymidtens ødelagte bygninger. Som han udtrykker det: ”En attraktiv bys udvikling forudsætter, at den bevarer sin bygningskulturelle arv”.

Et ægte bymiljø består af detaljer som gadeskilte, husnumre, bænke, affaldskurve, kloakdæksler, belægninger, gadebelysning m.m. Han mener også, at bygningskultur går hånd i hånd med kunsten. Derfor etablerede han Kunsthal vARTe, hvor kunstnere gratis kan bo, arbejde og udstille deres værker. Varde skal være Danmarks kunstby og heri indgår VARDE GARTEN og byens kunst.

Hans vision for VARDE GARTEN er at gøre stedet til det naturlige centrum for samvær, oplevelser, god mad, hygge, musik og kunst

Varde Garten

Karina Vagner Rasmussen

Eventmanager

Hvis Karina skulle forfatte en bog ville den hedde: ”1001 opgaver i VARDE GARTEN” Karina er eventmanager i VARDE GARTEN og søger hele tiden at skabe den perfekte oplevelse for vores gæste og bistår Casper Rosendahl i den daglige drift. Hendes ansvarsområder spænder vidt og bredt fra daglig drift, udvikling og afvikling af vores egne events som påske, halloween, oktoberfest, fællesspisninger, gourmetaftener og jul i VARDE GARTEN. Karina har været med helt fra starten og var den første ansatte i VARDE GARTEN. Ordet ildsjæl rækker næsten ikke til at beskrive Karinas indsats.

Mark Severinsen

Souschef

Sebastian Hessellund

Kok

Michael Jensen

Souschef

Jonas Stærk Christensen

Kokkeelev

Peter Justesen

Kokkeelev

Jackie Kristiansen

Tjener

Camilla Tange

Tjener

Mille Knudsen

Tjenerelev

Du finder os her

Kontakt:
Fiskergade 3A
6800 Varde
Tlf. + 45 61 31 68 00
event@vardegarten.dk
www.vardegarten.dk
www.facebook.com/vardegarten

Beliggenhed:
500 meters gang fra stationen. VARDE GARTEN
ligger i hjertet af VARDE midby 100 meter fra Torvet. Der er indgange ved Fiskergade 3A, Brogade 3 og igennem Kræmmerpassagen ved Kræmmergade