Spring til indholdet

Teamet bag

Varde Garten

Bo Rasmussen

Bestyrer

Bo Rasmussen startede som F&B Chef i august 2021 i VARDE GARTEN & Von Lügenhals og er siden også blevet bestyrer.

Om du er gæst på kroen Von Lügenhals, gæst på vores hotel, skal holde bryllup/selskab i boderne eller pavillonen, firmakonference, barnedåb eller kunstmesse, er det Bo som har ansvaret for, at vores gæster alle går her fra med en en god oplevelse og nogle dejlige minder at tænke tilbage på.

Bo dækker alle spekter i driften og er ofte at selv at finde i køkkenet sammen med det øvrige køkkenteam.

I de 10 år før Bo blev en del af VARDE GARTEN & Von Lügenhals har han været køkkenchef på Esbjerg Park (8år) og Hotel Britannia (2,5år) og med erfaring som køkkenchef siden 1991. Med Bo vi roret har vi en erfaren mand ved roret, som altid gør sit ypperste for at give gæste den bedst mulige oplevelse.

Med Bo  og resten af teamet er dit selskab i trygge hænder, hvad end det er et bryllup, et firmaarrangement eller en anden festlig lejlighed.

Varde Garten

Michael Bech

Indehaver

Som sin far brænder Michael for skabe liv og oplevelser i Varde. I 2018 blev de færdige med opførelsen af VARDE GARTEN.
Da de tog beslutningen om selv at drive kro, hotel, eventlokaler og resten af VARDE GARTEN var det er kærkommen lejlighed for at anvende endnu flere timer herpå.
Michael er ansvarlig for driften og udviklingen af VARDE GARTEN og arbejder tæt sammen med Bo Rasmussen og det øvrige team for at skabe de bedste rammer for unikke oplevelser i Varde midtby.

Michael beskæftiger sig desuden med investering, restaurering og forvaltning af ejendomme, primært i Varde midtby.

Michael’s motto:

”Vi skal gøre det bedre i dag, end vi gjorde det i går”

Varde Garten

Poul Erik Bech

Ejer & grundlægger

Poul Erik er Varde-dreng og fra 80´erne været stærkt engageret i bevaringsarbejdet. Han står bag bevarvarde.dk og Designmanualen for Varde bymidte og genopretning af mange af bymidtens ødelagte bygninger. Som han udtrykker det: ”En attraktiv bys udvikling forudsætter, at den bevarer sin bygningskulturelle arv”.

Et ægte bymiljø består af detaljer som gadeskilte, husnumre, bænke, affaldskurve, kloakdæksler, belægninger, gadebelysning m.m. Han mener også, at bygningskultur går hånd i hånd med kunsten. Derfor etablerede han Kunsthal vARTe, hvor kunstnere gratis kan bo, arbejde og udstille deres værker. Varde skal være Danmarks kunstby og heri indgår VARDE GARTEN og byens kunst.

Hans vision for VARDE GARTEN er at gøre stedet til det naturlige centrum for samvær, oplevelser, god mad, hygge, musik og kunst

Varde Garten

Karina Vagner Rasmussen

Event- & selskabskoordinator

Karina er eventmanager i VARDE GARTEN og søger hele tiden at skabe den perfekte oplevelse for vores gæster Hendes ansvarsområder spænder vidt og bredt fra assistance i den daglige drift, udvikling og afvikling af vores egne events som påske, halloween, oktoberfest, fællesspisninger, gourmetaftener og jul i VARDE GARTEN. Karina har været med helt fra starten og var den første ansatte i VARDE GARTEN. Ordet ildsjæl er en rammende beskrivelse.

René Aggersbjerg Nikolajsen

Køkkenchef

Nanna Jessen

Tjener

Jonas Mathiesen

Tjener

Mille Knudsen

Tjenerelev

Du finder os her

Kontakt:
Fiskergade 3A
6800 Varde
Tlf. + 45 61 31 68 00
bestyrer@vardegarten.dk
www.vardegarten.dk
www.facebook.com/vardegarten

Beliggenhed:
500 meters gang fra stationen. VARDE GARTEN
ligger i hjertet af VARDE midby 100 meter fra Torvet. Der er indgange ved fra kunstpassagen, Kræmmergade 6, Fiskergade 3A og Brogade 3