fbpx Spring til indholdet

Teamet bag

Varde Garten

Louise Sihm Kloster

Bestyrer

Louise Sihm Kloster tiltrådte 1. marts 2021 som bestyrer for VARDE GARTEN & Von Lügenhals.

Om du er gæst på kroen Von Lügenhals, gæst på vores hotel, skal holde bryllup/selskab i boderne eller pavillonen, firmakonference, barnedåb eller kunstmesse, er det Louise som har ansvaret for, at vores gæster alle går her fra med en en god oplevelse og nogle dejlige minder at tænke tilbage på.

Louise er opvokset i Esbjerg og har et solidt kendskab til hotel- og restaurationsbranchen. Hun er uddannet som akademiøkonom indenfor hotel- og restaurantledelse og har drevet hotel i Schweiz, været forpagter af både Eventyrgården og Endrup Kro. Ligeledes har hun syv års erfaring som chef for caféen og publikumsservice i Musikhuset Esbjerg.
Louise brænder både for events, selskaber, kurser, hotel og á la carte, personaleledelse og daglig drift.

Louise bor i Oksbøl, hvor hun er en aktiv del af det lokale samfund. Hun træner bl.a. de små puslinge til gymnastik og sidder i forældrerådet i børnehaven.
I fritiden slapper hun af med madlavning og nyder naturen sammen med hendes mand Robert og deres to små drenge. Ferierne går ofte til Schweiz, hvor der bliver stået på ski og gået lange ture i bjergene.

Varde Garten

Michael Bech

Direktør & ejer

Som sin far brænder Michael for skabe liv og oplevelser i Varde. I 2018 blev de færdige med opførelsen af VARDE GARTEN.
Da de tog beslutningen om selv at drive kro, hotel, eventlokaler og resten af VARDE GARTEN var det er kærkommen lejlighed for at anvende endnu flere timer herpå.
Michael er ansvarlig for driften og udviklingen af VARDE GARTEN og arbejder tæt sammen med Louise Sihm Kloster og det øvrige team for at skabe de bedste rammer for unikke oplevelser i Varde midtby.

Michael beskæftiger sig desuden med investering, restaurering og forvaltning af ejendomme, primært i Varde midtby.

Michael’s motto:

”Vi skal gøre det bedre i dag, end vi gjorde det i går”

Varde Garten

Poul Erik Bech

Ejer & grundlægger

Poul Erik er Varde-dreng og fra 80´erne været stærkt engageret i bevaringsarbejdet. Han står bag bevarvarde.dk og Designmanualen for Varde bymidte og genopretning af mange af bymidtens ødelagte bygninger. Som han udtrykker det: ”En attraktiv bys udvikling forudsætter, at den bevarer sin bygningskulturelle arv”.

Et ægte bymiljø består af detaljer som gadeskilte, husnumre, bænke, affaldskurve, kloakdæksler, belægninger, gadebelysning m.m. Han mener også, at bygningskultur går hånd i hånd med kunsten. Derfor etablerede han Kunsthal vARTe, hvor kunstnere gratis kan bo, arbejde og udstille deres værker. Varde skal være Danmarks kunstby og heri indgår VARDE GARTEN og byens kunst.

Hans vision for VARDE GARTEN er at gøre stedet til det naturlige centrum for samvær, oplevelser, god mad, hygge, musik og kunst

Varde Garten

Karina Vagner Rasmussen

Eventmanager

Karina er eventmanager i VARDE GARTEN og søger hele tiden at skabe den perfekte oplevelse for vores gæster Hendes ansvarsområder spænder vidt og bredt fra assistance i den daglige drift, udvikling og afvikling af vores egne events som påske, halloween, oktoberfest, fællesspisninger, gourmetaftener og jul i VARDE GARTEN. Karina har været med helt fra starten og var den første ansatte i VARDE GARTEN. Ordet ildsjæl er en rammende beskrivelse.

Varde Garten

Mark Severinsen

Kok

Anika Larsen

Kok

Jacob Puggaard

Kokkeelev

Nanna Jessen

Tjener

Vibeke Tegtmejer

Tjener

Jonas Mathiesen

Tjener

Mille Knudsen

Tjenerelev

Du finder os her

Kontakt:
Fiskergade 3A
6800 Varde
Tlf. + 45 61 31 68 00
bestyrer@vardegarten.dk
www.vardegarten.dk
www.facebook.com/vardegarten

Beliggenhed:
500 meters gang fra stationen. VARDE GARTEN
ligger i hjertet af VARDE midby 100 meter fra Torvet. Der er indgange ved fra kunstpassagen, Kræmmergade 6, Fiskergade 3A og Brogade 3