Spring til indholdet

Handelsbetingelser for VARDE GARTEN og

Handelsbetingelser
Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for din brug af www.vardegarten.dk og www.vonlugenhals.dk, samt handel via www.vardegarten.dk og www.vonlugenhals.dk. Referencer til “hjemmesiden” inkluderer www.vardegarten.dk og www.vonlugenhals.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af Von Lügenhals A/S. Din brug af hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.
Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden.

Brug af vores online bestillingsservice
Hvis du gør brug af vores online bestillingsfunktioner på hjemmesiden eller i apps, så:
1) skal du være 18 år eller ældre, eller alternativt gøre under overvågning af en en voksen eller værge.
2) skal du acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på hjemmesiden og i apps, og i forbindelse med online bestilling.
3) skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelsen af dine personlige information, adgangskode og betalingsinformationer.

Von Lügenhals A/S forbeholder sig retten til, at afvise betjening af enhver kunde, hvis Von Lügenhals A/S finder det passende. Von Lügenhals A/S forbeholder sig også retten til, at annullere din bestilling, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.

Fortrydelsesret:
Venligst bemærk, at du ved afgivning af bestilling, og bestillingen er gennemført og betalt ikke kan annullere bestillingen, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse, i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra Von Lügenhals A/S, da der er tale om køb af madvarer.