Spring til indholdet

Velkommen til den grønne gårdhave

Den Grønne Gårdhave

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT HOS OS

Den Grønne Gårdhave er forbundet direkte med de indendørs lokaler i Von Lügenhals.

Gårdhaven er prydet af grønne planter på væggene og gulv samt kusnt på væggene.  Her er opvarmet året rundt, men hvis vejret er til det kan hele taget skdyes til siden på ingen tid. Ligeldes forefindes mulighed for live musik eller musik i højttalere.

Intimitet, planter og kunst er dækkende ord for dette lokale.

Velegnet til selskaber med spisning mellem 20 – 45 personer. Til fyraftensarrangement med musik med en blanding at højborde og siddepladser kan vi have ca. 55 personer til en hyggelig stund.

Gårdhaven er specielt populær til bårnedåb, konfirmation, mindre bryllupper samt fyraftensarrangementer for virskomheder til lidt at drikke, spise og live musk.

Kombinér evt. jers besøg med en rundvisning i kunsthaven eller af hele vores områder og får den utrolige historie om Karl von Lügenhals fortalt.

Vores dygtige kokke, tjenere og øvrigt personale sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage og nyde jeres arrangement i fulde drag. Vi sørger for alt fra mad, drikke, personale, bordopsætning, rengøring mv. Alt maden tilberedes af det dygtige kokketeam på vores kro Von Lügenhals.

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Alterntivt kan i ringe direkte til vores bestyrer på 61 31 68 00. Såfremt gårdhaven er optaget, kan der ligeledes afholdes større arrangementer i Boderne, pavillonen eller for mindre selskaber i det hemmelige rum (op til 20 personer)

Du er velkommen til at få en rundvisning af lokalerne af vores bestyrer, som på basis af jeres ønsker sammensætter det bedste arrangement til jer.