Spring til indholdet

Velkommen til pavillonen

Pavillonen

HOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT HOS OS

Luksuriøse lokaler med udgang til Kunsthaven. Alt i moderne AV udstyr, top kvalitet lydanlæg, smukke møbler, service, terrasse og anretterkøkken.

Om du skal holde bryllup, konfirmation, reception, foredrag, konference, udstilling, barnedåb eller fødselsdag er pavillonen det oplagte valg, hvis du vil have de smukkeste rammer til din fest.  Fra kl 18.00 har I ligeledes eksklusiv adgang til kunsthaven i VARDE GARTEN.

Vores dygtige kokke, tjenere og øvrigt personale sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage og nyde jeres arrangement i fulde drag. Vi sørger for alt fra mad, drikke, personale, bordopsætning, rengøring mv. Alt maden tilberedes af det dygtige kokketeam på vores kro Von Lügenhals.

På udvalgte datoer kan du vælge at leje lokalet og stå for det meste selv.

Du er velkommen til at få en rundvisning af lokalerne af vores bestyrer, som på basis af jeres ønsker sammensætter det bedste arrangement til jer.

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Såfremt vores pavillon er optaget, kan der ligeledes afholdes større arrangementer i Boderne.

Bookingen er først bekræftet ved indbetaling af reservationsgebyr.

Privat Fest

Fx. Fødselsdag, konfirmation eller bryllup

Inkluderer: Flotte runde borde eller langborde Fint service og glas Lydanlæg Rengøring Adgang til anretter køkken og øvrige faciliteter

Ved 50 personer priser fra

3 retters menu fra kr. 448,. pr./person, afhænger af deltagerantal og menuvalg.

5-10 timer

Send forespørgsel

Virksomheder

Konference, møde eller messe

Kontakt os for mere info

Ekstra

Tilkøb

HOTEL

Varde Garten

I forbindelse med fest eller konference i VARDE GARTEN kan vi tilbyde jeres gæster en overnatning på vores nye hotel. Læs mere her

Parkering: Der er gratis parkering 20 meter fra hotellet i gården i Brogade 8 A, forudsat at køretøjet er under 230 cm i højden.

Morgenmad:Der kan tilvælges morgenmad, som består af rundstykker, smør, ost, 2 slags pålæg, marmelade, smør, juice, the og kaffe.  Morgenmaden nydes på værelset og sættes over om eftermiddagen dagen forinden.

Området: Beliggende i det smukke VARDE GARTEN. 10 meter fra hotellet ligger kroen Von Lügenhals, hvor der kan indtages dansk mad med et twist til frokost og aften – både inde og ude. Der anvendes kun de bedste lokale danske råvarer

Nøgler: Inden opholdet fremsendes en adgangskode på mail, som anvendes til indgangsport og værelset.