Spring til indholdet

DinnerDays – aftenmenu

Vil I nyde en menu med smagsoplevelser i særklasse – så er vores aftenmenu til DinnerDays noget for jer.
De bedste lokale råvarer er ingredienserne i vores menu – og vi sikre den helt rette stemning i kroen.

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival og afholdes hos Von Lügenhals på udvalgte dage i perioden fra den 9. og den 17. februar

Vi tilbyder 2 serveringer:

1. servering

Cremet fiskesuppe
 med vesterhavsfisk, rodfrugter og ingefær

og

Oksecarpaccio
 med syltede perleløg, basilikumpesto, rodfrugtchips og revet ost, Havgus.

2. servering
Sprødstegt gris fra Grambogård.
Serveres med saltbagte jordskokker, cognacsauce med svampe samt kartoffel en papillote.


Pris 245 kr. pr. person

(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)




Tilkøb:
Velkomstdrink og snacks:
 

  • Velkomstdrink: Charles Bailly Blanc de Blancs
  • Vaffel med skinke fra Enghavegård
  • Confiteret kyllinge-rillette med aioli
  • Hjemmelavede chips


Samlet pris 155 kr. pr. person

Dessert
Chokoladeganache og appelsinkrokant med vaniljeis
Pris 110 kr. pr. person 

Hos Von Lügenhals sætter vi en ære i at anvende de bedste lokale råvarer, der behandles, tilberedes  og serveres med passion & kærlighed. De bedste lokale råvarer præger både frokost og aftenkortet.

OBS 
Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte os for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter. Foto er ikke af menuen.