Spring til indholdet

afholder DinnerDays

DinnerDays

Vil I nyde en menu med smagsoplevelser i særklasse – så er vores menu til DinnerDays noget for jer.
De bedste lokale råvarer er ingredienserne i vores menu – og vi sikre den helt rette stemning i kroen.

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival og afholdes hos Von Lügenhals fra den 11. og den 12. februar samt den 17. – 18. og 19. februar 2022.

Til DinnerDays er menuen:

Forret
3 forretter (deles rundt om bordet)
Rimmet dansk laks med saltet agurk
Tatar af okseinderlår med bagte tomater, syltede rødløg og kapersbær
Cremet jordskokkesuppe med persilleolie

Hovedret
Grillet, langtidsstegt kalvebryst med gulerodspuré, syrlig kartoffel og kalvekroket

Dessert
‘Den Lærdes dessert’
Indbagt vaniljeis med bærkompot og karamel

Pris 400 kr. pr. person 
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr) 

Tilkøb
Vin ad libitum til menuen:
Vælg mellem 7 udvalgte vine: 1 hvidvin, 1 rosé, 3 rødvine og 2 dessertvine
278 kr. pr. person

OBS 
Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte os for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter. Foto er ikke af menuen.