Spring til indholdet

Ginsmagning & middag

Von Lügenhals – Ginsmagning  & middag – lørdag d. 5. december kl. 15:00-17:30, middag kl. 18.00

En af vores tjenere har tidligere været i London for at lære mere om den spændende verden af Gin.  I vil få en kyndig gennemgang af de gin vi skal smage samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic. Udover at I kommer til at hygge jer, er målet at I går herfra med en dybere indsigt i den spændende verden af gin (og tonic).  Vi forsøger at tilpasse præsentation og information til det enkelte bord, så alle kan viden lige præcis på det niveau, som ønskes.

Afslut smagningen med en udsøgt middag fra Von Lügenhals og fortsæt den hyggelige aften i de udsmykkede smukke lokaler i Boderne i VARDE GARTEN.

Smagningen:

  • Kyndig vejledning samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic
  • 4 forskellige smagninger  med 3 cl. premium gin
  • Forskellige tonics til hver smagning
  • Garniture til hver smagning og gode råde om valget af garniture

 Middagen:

  • Andebryst fra Varde Ådal, rullet med fars tilsmagt morkler, omviklet af Enghavegård skinke, rødbedepuré syltede jordskokker, hertil en Pommes Anna kartoffel samt en kraftig skysauce tilsmagt med morkler
  • Inklusiv et glas rødvin,  Crianza Øko Rbera Del Duero, Campos Goticos

Priser ved booking og betaling online senest d. 3. december

Ginsmagning med middag inkl. et glas rødvin, kr. 448,-

Ginsmagning uden middag, kr. 198,-

Vi overholder selvføligelig alle restriktioner omkring COVID-19. Husk at alle over 12 år skal bære mundbind, når man ikke sidder ned. Husk at blive siddende ved jeres reserverede/tildelte bord og vis hensyn til hinanden. Vi glæder os til at se jer.

 

GIN SMAGNING

Tre hurtige finurlige facts om gin:

1.Selvom gin næste er en del af den engelske identitet, stammer gin oprindeligt fra Holland. Englænderne opdagede genever i det 17. århundrede, under den Nederlandske Uafhængighedskrig. Den London-style gin vi kender i dag så først verdens lys ca. 150 år senere.

2.Hollænderen Franciscus Sylvius skabte genever som en medicin i det 16. århundrede. Under den Nederlandske Uafhængighedskrig blev genever givet til soldaterne og omtalt som ”Dutch Courage” (mod)

3.Da englænderne i det 19. århundrede steg efterspørgslen efter Gin & Tonic dramatisk. I et forsøg på at undgå malaria blev der indtaget store mængder Indian Tonic. Gin blev tilføjet for at mindske bitterheden fra Indian Tonic.

 

Varde Garten