
Menukort
Snacks, hapsere & børneretter
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
45
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
45
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
45
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
45
Saltbagte og røgede mandler
-
3 / 4 stk. snakcks
120 / 155
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
110
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt. Perfekt til at dele over to øl.
-
+ 15
Ekstra brød
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
115
Et glas bobler og valgfri snacks
-
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
105 (voksne 138)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
105 (voksne 138)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
105 (voksne 138)
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
89 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og skovbærkompot
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
JORDSKOKKESUPPE
118
Med Noilly Prat Vermouth, sprød røget gris, løvstikke-olie og chips
-
STENBIDERROGN
118
Kartoffelvaffel, creme fraiche, fint hakket rødløg og purløg
-
TORSK STEGT PÅ BRØD
128
Brunet blomkålspuré, ristet grønkål og muslinge-sauce
-
TATAR VON LÜGENHALS
142 (med fritter og aioli + 30)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
118
Med syltede perleløg, basilikumpesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
BALLOTINE AF HOPBALLE MØLLE KYLLING
228
Confiteret pastinak, lun salat, sprød Pommes Anna og trompetsvampe sauce
-
GRISSE BASSE BRAISERET I LOKAL ØL
248
Grov mos med gremolata urtedrys, glaserede rødbeder, ristede kastanjer og sky sauce
-
TORSK STEGT PÅ BRØD
248
Brunet blomkålspuré, stegt blomkål, ristet grønkål, kartofler vendt med urte-smør og muslinge-sauce
-
KEJSERENS STEAK
298
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg med Pommes Anna, syltede kantareller og sauce Bearnaise.
-
Oste og desserter
-
OSTETALLERKEN
138
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
HYLDEBÆR-SYLTEDE PÆRER
98
Vaniljeis, lun chokolade sauce og sprød tuile
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
98
Med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
CHOKOLADETÆRTE
98
Med solbærsorbet og confiteret æblekompot.
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
HJEMMEMARINERET SILD
105
med karrysalat, smilende økoæg, æble-crudité og syltede rødløg
-
LUN HJEMMELAVET STEGT SILD
105
med bløde løg, kapers, fedtegrever og syltede sennepsfrø
-
KARTOFFELMAD MED RYGEOST
105
stegt grønkål, kartoffelchips og syltede rødløg
-
HÅNDPILLEDE REJER OG ØKOLOGISK ÆG
129
med karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
129
bakskuld rillette med syltede tyttebær og confiteret æggeblomme, serveres på ristet hjemmebagt rugbrød
-
VARM PANDESTEGT RØDSPÆTTE
135
med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGESALAT
129
med tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet hjemmebagt franskbrød
-
HJEMMERØGET VARMRØGET LAKS
135
med fennikelsalat, kapersbær og syltede hvide asparges
-
ROSA KALV
135
med bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat
-
RØRT TATAR
135
på ristet rugbrød, tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte
-
Kokkens valg af to stk. smørrebrød
200
Spørg tjener
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
238
200 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg, fritter, salat og sauce béarnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
238
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 152/218
Smørstegt franskbrød, stegt fisk, dampet fisk, dansk røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
KARLS ÆGGEKAGE
148
Æggekage på økologiske æg fra Varde Ådal, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt rugbrød og smør. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min. og smør.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
150 (med laks 175)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter
-
OSTE
128
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
98
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Aktuel sæsonmenu
3, 4, 5 eller 6 retter: 440 / 490 / 550 / 590
Afstemt vinmenu: 3, 4, 5 eller 6 glas: 255 / 305 / 355 / 405
-
JORDSKOKKESUPPE
Med Noilly Prat Vermouth, sprød røget gris, løvstikke-olie og chips
-
STENBIDERROGN
Kartoffelvaffel, creme fraiche, fint hakket rødløg og purløg
-
TORSK STEGT PÅ BRØD
Brunet blomkålspuré, ristet grønkål og muslinge-sauce
-
GRISSE BASSE BRAISERET I LOKAL ØL
Grov mos med gremolata urtedrys, glaserede rødbeder, ristede kastanjer og sky sauce
-
CHOKOLADETÆRTE
Med solbærsorbet og confiteret æblekompot
-
OSTETALLERKEN
Oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
100
Et glas bobler og valgfri snack
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail