
Menukort
Kejserlige julefristelser
-
KARLS ØKOLOGISKE ÆBLESKIVER
55
med hjemmelavet marmelade og julesne
-
JULEGLØGG
75
med rødvin & portvin, tørrede appelsiner, rosiner og ristede mandler. Hertil hjemme- bagte julesmåkager
-
ÆBLEGLØGG MED ÆBLE-ISVIN
75
tørrede æbler, rosiner og ristede mandler. Hertil hjemmebagte julesmåkager
-
GLØGG PUNCH
89
med appelsin, kirsebær, kanel og stjerneanis. Hertil hjemmebagte julesmåkager
-
RISALAMANDE
68
med kirsebærsauce
-
CHRISTMAS CHERRY FIZZ
90
med Cointreau, lime og kirsebærsaft
-
CHRIST-MOPOLITAN
90
med tranebærsaft, kanel og gløgg punch
-
Tuborg julebryg
60
40 cl.
-
Julebryg fra Warwik
78
Hjertensfryd, 50 cl. flaske
-
Julebryg fra jacobi
78
Jingle Balls, 50 cl. flaske
Kejserlig Juleplanke
-
JULEPLANKE - 3 SERVERINGER MED
298 / 395
Ølmarinerede sild med sprøde kapersbær og karrysalat. Kejserlig røget laksefilet med syltede rødløg og rygeostcreme. Håndpillede rejer og økologiske æg med hjemmelavet mayo. Grønkålssalat med sennep og honning fra vores egen plantage. Ribbenssteg - hjemmelavet rødkål med æblecider og sukkerbrunede kartofler. Lun leverpostej med stegt bacon fra Enghavegård og ristede svampe. Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce. Juleplanke frokost kl. 11-15 kr. 298 per person / Juleplanke aften fra kl. 17 kr. 395 per person
-
TILKØB
65
Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
-
TILKØB
89
Oste fra omkringliggende osterier med syltede abrikoser og nødder samt hjemmebagt knækbrød
Hapsere
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
65
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
65
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
65
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
65
Saltbagte og røgede mandler
-
Kejserlig snacks planke
115 / 155 / 170
Vælg 2 / 3 / 4 slags serveres på en planke
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
115
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt. Perfekt til at dele over to øl.
-
+ 15
Ekstra brød
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
155
Et glas bobler og valgfri snacks
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
OBS.
Vores mundskænk anbefaler 2 stk. smørrebørd pr. person. eller 3 stk hvis maven rumler af sult (normal størrelse). Har du bare lyst til at smage lidt forskelligt - kan vi anbefale at du vælger 3 små stykker af den lille udgave.
-
HJEMMEMARINERET SILD
125 / 78
med karrysalat, smilende økoæg, æble-crudité og syltede rødløg
-
STEGT SILD
125 / 78
Lun stegt sild med blødeløg og syltede sennepsfrø
-
HÅNDPILLEDE REJER OG SMILENDE ØKOLOGIASK ÆG FRA VARDE ÅDAL
142 / 89
med karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
142 / 89
bakskuld rillette med syltede tyttebær og confiteret æggeblomme, serveres på ristet hjemmebagt rugbrød
-
VARM PANDESTEGT VESTERHAVS RØDSPÆTTE
142 / 89
med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGESALAT
142 / 89
med tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet hjemmebagt franskbrød
-
ROSA KALV
142 / 89
med bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat
-
RØRT TATAR
142 / 89
på ristet rugbrød, tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte
-
Kokkens valg af 3 mindre stykker
225
Spørg tjener
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
255
200 gr. oksefilet af fritgående kødkvæg fra Grambogård, med salat, pommes og sauce bearnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
255
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 180 / 255
Smørstegt franskbrød, stegt Vesterhavs-rødspætte, dampet Vesterhavs-rødspætte, røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
KARLS ÆGGEKAGE
155
Æggekage på økologiske æg fra Varde Ådal, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt rugbrød og smør. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min. og smør.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
175 (med laks 175)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter - frokost
-
OSTE
138
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
98
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Sammensæt din egen sæsonmenu
2, 3, 4, 5 eller 6 retter: 350 / 440 / 490 / 550 / 590
Afstemt vinmenu: 2, 3, 4, 5 eller 6 glas: 200 / 275 / 325 / 375 / 425
-
CREMET FISKESUPPE
Vesterhavsfisk, rodfrugter og ingefær
-
DÅDYR FRA VARDE ÅDAL
Braiseret Dådyr med surdej, svampecreme og tyttebær
-
TATAR VON LÜGENHALS
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær. Med fritter og aioli +40
-
OKSECARPACCIO
Med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
SMØR BAGT RØDFISKFILET
Æblegelé, vinterkål, ristede hasselnødder, Pommes Anna og Noilly Prat sauce.
-
GRAMBOGÅRD SPRØD STEGT GRIS
Saltbagte jordskokker og cognac sauce med svampe. Kartoffel en papillote med løg og brunet smør.
-
SPRÆNGT GRILLET ANDEBRYST (+35)
Glaserede rødbeder og græskarskum, appelsinsauce og kartofler en papillote med løg og brunet smør.
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
CHOKOLADEGANACHE OG APPELSINKROKANT
med vaniljeis.
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Med bærkompot, kagecrumble og karamel.
-
MANDELIS
Sprøde ris flager og amarena kirsebær
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
155
Et glas bobler og valgfri snack
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
CREMET FISKESUPPE
148
Veserhavsfisk, rodfrugter og ingefær
-
DÅDYR FRA VARDE ÅDAL
158
Braiseret Dådyr med surdej, svampecreme og tyttebær
-
TATAR VON LÜGENHALS
152 (med fritter og aioli + 40)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
144
Med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
SMØR BAGT RØDFISKFILET
255
Æblegelé, vinterkål, ristede hasselnødder, pomme Anna og sauce Noilly Prat
-
GRAMBOGÅRD SPRØD STEGT GRIS
275
Saltbagte jordskokker og cognac sauce med svampe kartoffel en papillote med løg og brunet smør
-
SPRÆNGT GRILLET ANDEBRYST
275
glacerede rødbeder og græskarskum, appelsinsauce og kartoffel en papillote med løg og brunet smør
-
KEJSERENS STEAK
298
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise
-
Oste og desserter - aften
-
OSTETALLERKEN
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
CHOKOLADEGANACHE OG APPELSINKROKANT
110
med vaniljeis
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
98
med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
MANDELIS
110
Sprøde ris flager og amarena kirsebær
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
110 (voksne 140)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
110 (voksne 140)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
110 (voksne 140)
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
95 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og skovbærkompot