
Menukort
Snacks, hapsere & børneretter
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
45
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
45
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
45
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
45
Saltbagte og røgede mandler
-
3 / 4 stk. snakcks
120 / 155
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
110
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt. Perfekt til at dele over to øl.
-
+ 15
Ekstra brød
-
KAGE
65
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
100
Et glas bobler og valgfri snacks
-
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
105 (voksne 138)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
105 (voksne 138)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
105 (voksne 138)
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
89 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og skovbærkompot
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
HJEMMEMARINERET SILD
95
med karrysalat, smilende økoæg, æble-crudité og syltede rødløg
-
LUN HJEMMELAVET STEGT SILD
95
med bløde løg, kapers, fedtegrever og syltede sennepsfrø
-
KARTOFFELMAD MED RYGEOST
95
stegt kål, kartoffelchips og syltede rødløg
-
HÅNDPILLEDE REJER OG ØKOLOGISK ÆG
119
med karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
119
Bakskuld rillette med syltede tyttebær og confiteret æggeblomme, serveres på ristet hjemmebagt rugbrød
-
VARM PANDESTEGT RØDSPÆTTE
119
med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGESALAT
119
med tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet hjemmebagt franskbrød
-
RØGET LAKS
125
med spinat, økologiske æg og purløg
-
LANGTIDSSTEGT SVINEBRYST
125
med sennepsmayo, balsamicosky og sprød grønkål
-
ROSA KALV
125
med bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat
-
RØRT TATAR
125
på ristet rugbrød, tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte
-
Kokkens valg af to stk. smørrebrød
185
Spørg tjener
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
238
200 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg, fritter, salat og sauce béarnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
238
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 148/218
Smørstegt franskbrød, stegt fisk, dampet fisk, dansk røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
KARLS ÆGGEKAGE
138
Æggekage på økologiske æg fra Varde Ådal, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt rugbrød og smør. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min. og smør.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
135 (med laks 150)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter
-
OSTE
128
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
98
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
VESTERHAVSFISK
128
med lun salat på sukkerærter, spidskål og Vadehavsskinke. Serveres med sauce Nagé.
-
KEJSERLIG BOUILLABAISSE
128
med jomfruhummer og kammusling, fennikel og brøndkarse.
-
TATAR VON LÜGENHALS
142 (med fritter og aioli + 30)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
118
Med syltede perleløg, basilikumpesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
BBQ GRIS
245
med luftig kartoffelmos, braiserede bøgehatte, majs, nye løg og sauce med, fedtegrever, karse og ribs.
-
STEGT DÅDYR OG LUN DÅDYRTERRINE
278
med ristede kantareller og kejserlige svampe. Kraftig svampesauce og sprød Pommes Anna.
-
VESTERHAVSFISK
245
med lun salat på sukkerærter, spidskål og Vadehavsskinke. Serveres med sauce Nagé og små kartofler vendt i urter.
-
KEJSERENS STEAK
298
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg med Pommes Anna, syltede kantareller og sauce Bearnaise.
-
Oste og desserter
-
OSTETALLERKEN
138
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
VANILJEIS MED COGNAC-KARAMEL
98
med hvid chokolade og syltede blommer
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
98
med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KRAFTIG CHOKOLADEKAGE
98
med æblesorbet og krystalliseret hvid chokolade
Aktuel sæsonmenu
3, 4, 5 eller 6 retter: 428 / 483 / 538 / 590
Afstemt vinmenu: 3, 4, 5 eller 6 glas: 235 / 295 / 345
-
VESTERHAVSFISK
med lun salat på sukkerærter, spidskål og vadehavsskinke. Serveres med sauce Nagé.
-
KEJSERLIG BOUILLABAISSE
med jomfruhummer og kammusling, fennikel og brøndkarse.
-
TATAR VON LÜGENHALS
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
STEGT DÅDYR OG LUN DÅDYRRERRINE
med ristede kantareller og kejserlige svampe. Kraftig svampesauce og sprød Pommes Anna.
-
VANILJEIS MED COGNAC-KARAMEL
med hvid chokolade og syltede blommer.
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
100
Et glas bobler og valgfri snack
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail