
Menukort
Hapsere
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
75
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
75
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
75
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
75
Saltbagte og røgede mandler
-
Kejserlig snacks planke
155 / 170
Vælg 3 / 4 slags serveres på en planke
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
135
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt.
-
Ekstra brød til Kejserlig planke
+ 15
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
155
Et glas bobler og én valgfri snack
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
Alle smørrebrød - Normal størrelse
135
Vores mundskænk anbefaler 2 stk. smørrebrød à 135 kr. eller 3 stk. hvis maven rumler af sult (normal størrelse).
-
Alle smørrebrød - MINDRE størrelse
85
Har du bare lyst til at smage lidt forskelligt kan du også vælge mindst 3 små stykker á 85 kr. af den mindre udgave.
-
Kokkens valg af 3 mindre stykker
235
Spørg tjener for kokkens valg i dag.
-
WARWIK ØLMARINERET SILD
Rygeostcreme, sprøde kapersbær og syltede perleløg.
-
SMILENDE ØKOLOGISK ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER
Karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer.
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
Laksrilette med syltede tyttebær og confiteret æggeblomme.
-
VESTERHAVS RØDSPÆTTE MED REJER
Smørstegt med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron.
-
RIMMET LAKS
Enebær, appelsin, fennikel og rævesauce. Serveres på ristet franskbrød.
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGESALAT
Tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet franskbrød.
-
ROSA KALV
Bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat.
-
RØRT TATAR
Tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte.
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
265
200 gr. oksefilet af fritgående kødkvæg fra Grambogård, med salat, pommes og sauce bearnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
255
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 180 / 255
Smørstegt franskbrød, stegt Vesterhavs-rødspætte, dampet Vesterhavs-rødspætte, røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
TATAR VON LÜGENHALS
154
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær. Tilkøb fritter og aioli +45
-
KARLS ÆGGEKAGE
155
Æggekage på økologiske æg, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt smørstegt rugbrød. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
175 (med laks 175)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter - frokost
-
OSTE
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
115
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Sammensæt din egen sæsonmenu
2, 3, 4, 5 eller 6 retter: 365 / 460 / 500 / 575 / 610
Afstemt vinmenu: 2, 3, 4, 5 eller 6 glas: 225 / 275 / 325 / 375 / 425
-
ENGHAVEGÅRDSKINKE OG KARLS KANONKUGLER
Lune vafler og confiteret kyllingerillette med aioli.
-
PIGHVARBISQUE
Rimmet sejfilet, løgpuré og dildolie.
-
TATAR VON LÜGENHALS
Tilkøb fritter og aioli +45
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO
med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
RIMMET LAKS
Fennikel, citronmayo og vafler.
-
KULMULEFILET
Syltede porrer og risotto
-
BRAISERET GRAMBOGÅRD GRI
Svampe, grov mos, rodfrugter og sauce bordelaise.
-
KEJSERENS STEAK
+ 95
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise.
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Bærkompot, kagecrumble og karamel.
-
HVID CHOKOLADE PANNA COTTA
Rapskimsolie og tørrede æbler.
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
130
Et glas bobler og én valgfri snack
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
Delemenu - fællesspisning for hele bordet
DELE MENU – MIN. 2 PERSONER
5 retter: 398 pr. person.
-
1. servering
-
PIGHVARBISQUE
Rimmet sejfilet, løgpuré og dildolie.
-
OKSECARPACCIO
Syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugtchips og revet Havgus-ost.
-
RIMMET LAKS
Fennikel, citronmayo og vafler.
-
2. servering
-
BRAISERET GRAMBOGÅRD GRIS
Svampe, grov mos, rodfrugter og sauce bordelaise.
-
3. servering
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Bærkompot, kagecrumble og karamel.
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
PIGHVARBISQUE
154
Rimmet sejfilet, løgpuré og dildolie.
-
RIMMET LAKS
158
Fennikel, citronmayo og vafler.
-
TATAR VON LÜGENHALS
154 (med fritter og aioli + 45)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
158
Syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
KULMULEFILET
265
ede porrer og risotto.
-
BRAISERET GRAMBOGÅRD GRIS
265
Svampe, grov mos, rodfrugter og sauce bordelaise.
-
KEJSERENS STEAK
315
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise
-
Oste og desserter - aften
-
OSTETALLERKEN
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
120
Bærkompot, kagecrumble og karamel.
-
HVID CHOKOLADE PANNA COTTA
120
Rapskimsolie og tørrede æbler
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
125 (voksne 145
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
125 (voksne 145
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
125 (voksne 145
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
125 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og jordbærmarmelade