
Menukort
Frokost
Fra kl 11.00 til 15.00
-
2 stk. smørrebrød
155
-
3 stk. smørrebrød
225
-
Tilkøb kage
25
-
Større retter
-
KEJSERENS STEAK
228
Ribeye steak fra Himmerland ca. 200 gram, fritter, grøn salat og sauce béarnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
228
Øl marineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 129/198
Smørstegt franskbrød, stegt fisk, dampet fisk, dansk røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
KARLS ÆGGEKAGE
129
Æggekage på økologiske æg fra Varde Ådal, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt rugbrød og smør. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min. og smør.
-
Mindre retter - én til den lille sult og to for at lægge en god bund
-
TATAR VON LÜGENHALS
132 (med fritter og aioli 157)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater, kapersbær og brød
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
128 (med laks 143)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
HÅNDPILLEDE REJER
110
Håndpillede rejer og økologiske æg fra Varde Ådal på rugbrød, mayonnaise, fint skåret purløg og tomat.
-
BØHMERNES BAKSKULD-RILLETTE
108
Tørret og røget ising, plukket og rørt, smagt til med dild, kapers og friskrevet citronskal. Smørstegt rugbrød og syltede tyttebær
-
Oste og desserter
-
OSTE
129
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
89
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
48
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
80
Aftenkort
Fra kl. 17
Sidste bestilling kl. 20.30
-
Forretter
-
SVAMPE CONSOMMÉ
98
med dåhjort-soufflé og sprøde estragon chips
-
STENBIDERROGN
110
med citronperler, dild og toast melba
-
TATAR VON LÜGENHALS
132 (med fritter og aioli + 25)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO
108
Med svampemayo, syltede svampe, rodfrugtchips og revet havgus ost. Alle forretter serveres med kuvertbrød (Let forret)
-
Hovedretter
-
VESTERHAVS TORSK
215
med jordskokkepuré, sprøde chips og sauce hollandaise med rødbede/sennep.
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGEBRYST
215
med bagte porrer, syltede selleri og pommes Anna
-
KALVESPIDSBRYST
265
Sprængt og langtidsstegt kalvespidsbryst med pommes croquette, bagte skalotteløg og sauce demiglace.
-
KEJSERENS STEAK
298
Ribeye steak fra Himmerland ca. 250 gram, fritter, grøn salat og sauce béarnaise
-
Oste og desserter
-
OSTETALLERKEN
125
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
CITRON PANNA COTTA
92
med saltet karamel og hvid chokolade
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
92
med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KRAFTIG CHOKOLADEKAGE
92
med bærkompot, kagecrumble og karamel med broken gelé og æblesorbet
Snacks, hapsere & børneretter
Serveres i hele åbningstiden
Sidste bestilling kl. 20.30
-
VAFFEL
45
med skinke fra Enghavegård
-
OLIVEN
45
med rosmarin og citron
-
CHIPS
45
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
45
Saltbagte og røgede mandler
-
2 / 3 / 4 stk. snakcks
80 / 115 / 145
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
100
Et glas bobler og valgfri snacks
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
80
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt. Perfekt til at dele over en øl.
-
+ 10
Ekstra brød
-
KAGE
65
Kejserlig kage til kaffen
-
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
95 (voksne 121)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
95 (voksne 121)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HOTWINGS
95 (voksne 121)
5 stk. hotwings, fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
89 (voksne 98)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og skovbærkompot
Aktuel sæsonmenu
3, 4 eller 5 retter: 395 / 445 / 495
Afstemt vinmenu: 3, 4 eller 5 glas: 215 / 265 / 315
-
STENBIDERROGN
med citronperler, dild og toast melba
-
VESTERHAVS TORSK
med jordskokkepuré, sprøde chips og sauce hollandaise med rødbede/sennep
-
KALVESPIDSBRYST
Sprængt og langtidsstegt kalvespidsbryst med pommes croquette, bagte skalotteløg og sauce demiglace.
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
KRAFTIG CHOKOLADEKAGE
med broken gelé og æblesorbet
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
100
Et glas bobler og valgfri snack
-
COCKTAIL
90
Von Lügenhals cocktail: Gin, jordbærsirup, tonic, citronsaft
-
Efter maden
65
Kaffe med kejserlig kage
Oversigt over drikkevarer finder du her