Spring til indholdet
UDSOLGT

UDSOLGT
KOKKETRÆF med 6 kejserlige gæstekokke

Søndag den 5. marts kl. 17.00 åbner vi dørene for en uforglemmelige smagsoplevelse. Vi har samlet 6 af landes bedste kokke og inviteret dem ind som gæstekokke.
Denne dag kan I blive forkælet udover det sædvanlige med en menu fra øverste hylde fra en gruppe af passionerede og erfarne kokke fra hele Danmark.

Vi starten kl. 17.00 med velkomstbobler. Herefter vil hver kok stå for en “snack” og en ret – og du vi derfor blive præsenteret for 6 snacks og 6 retter med tilhørende vinmenu.
Vi runder af med kaffe/the & chokolade.

Der vil udover den udsøgte menu og vinmenu også være lejlighed til at hilse og tale med gæstekokkene i en afslappet atmosfære.

Har du ikke før været hos os – har du mulighed for at se hele VARDE GARTEN & Von Lügenhals.

Når I godt mætte vender snuden hjemad – så vil der være en goodiebag til jer med små overraskelser.

Vi glæder os kejserligt meget til denne aften – og til at give jer en kæmpe oplevelse.

 

KOKKETRÆF MENU

 

Program:

Velkomstdrink
&
Snacks

  • Vadehavs østers serveret lune med æbleflæsk
  • Hummer – Grillet peberfrugt – Syltede sennepskorn
  • Skummende Morkel bouillon med soya syltet vagtel æggeblomme
  • Caviar – Rødbede – creme fraiche – græskarkerner
  • Croûton med danske petit gris snegle og ramsløgssmør
  • Dehydreret tomat m/ tatar af okse fra Himmerland, oliven creme og ristet boghvede

Dertil brød og smør

Menu

  • Kammusling – Glaskål – Australsk Fingerlime – Champagne sauce – rogn
  • Pocheret rødtunge, Prunier Caviar, selleri og fermenteret asparges sauce
  • Havtaske lever – Nashi pærer – risling – tang
  • Bretonsk boghvedepandekage med dansk sorthummer, Roscoff løg, noritang og vagtelæg
  • Saltbagt lam med løg, artiskok og sauce med tomater og ramsløgskapers

Dessert

  • Vanilje – brunet smør og jordskokker
  • Blommer – honning – vanilje – lavendel

Sødt til kaffen

  • Fyldt chokolade
  • Lille kage med solbær, chokolade, sortpeber og dehydreret sort oliven

Mød de 6 kejserlige gæstekokke til kokketræf på

Peter Yung har tilbragte det meste af sit liv i professionelle køkkener – og både hans talent og ambitioner som kok har ført ham rundt i det meste af verden.
Peter er oprindeligt udlært fra Faldsledkro og har tidligere været køkkenchef på nogle af danmarks bedste restauranter. I 2017 blev han kåret til årets kok og arbejdede efterfølgende for og med Mette Martinus på forestillingen “Festen” Madteater på Republique.
Med indflydelse fra sin tid i bla. London, Italien, Rusland, Danmark og Frankrig. I dag er han tilbage bag roret på Restaurant Kanalen på Christianshavn. Det er svært at sætte én label på Peters mad. En ting er dog sikkert – Peter laver mad fra hjerte

Kristian Konditor – er udannet konditor og ismester.
Starter konditoriet kacho som er et mere eksklusivt konditori, beliggende i Fredericia.
Tidligere Bæks konditori Odense, Dessert kok/ konditor Comwell Kolding – fast mand på det danske konditorlandshold.

Bryan Francisco er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene. Hans kreative smagssamsætninger, tekniske kunnen og ikke mindst hans behagelige personlighed, har placeret ham i toppen af talentfulde kokke i Danmark.
Væggen derhjemme er fyldt med et hav af diplomer og medaljer. Der er tale om kåring af årets unge kokketalent i Danmark, runner Up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.
Udover personlig hæder, så byder cv’et også på steder som den 2 stjernede Michelin restaurant Frederikshøj, det ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årerække.
Og så har han en ro, der kan gøre selv en surdej glad!

 

Mads Dalsborg er køkkenchef og medejer her: Bjørnekælderen /v Mads Dalsborg
Tidligere Køkkenchef her: Bistro panpan
Tidligere Køkkenchef her: Mondän
Tidligere Køkkenchef her: Fredensborg Store K


Lasse Starup Petersen
Årets kok 2015
Årets kokkeprofil 2015
Årets ost 2015
Årets dessert 2015
Årets souschef 2018
Danmarks bedste gourmet hotdog 2018 og 2019 3.
Plods ved Nordic chef of the year 2016
6 år på Kokkelandsholdet
Køkkenchef hos Selfinvest Event – Selected Car Collection
Tidligere har Lasse været køkkenchef på restaurant Koch, Ti trin ned, bror Ditlev, MeMu og tidligere arbejdet på Maaemo, Treetop Molskroen, og Fakkelgaarden.


Yves Le lay er køkkenchef og indehaver af restaurant à terre i København.
Fortid på danske toprestauranter som Falsled Kro, Herman og Søllerød Kro
Af flere gange gæstedommer i Masterchef.


Rene Aggerbjerg Nikolajsen
Vores egen køkkenchef på Von Lügenhals.
Tidligere Hotel Britannia, Henne Kirkeby kro, Comwell og Selvstændig i Rene´s køkken.