Spring til indholdet

Live-kunstudsmykning

Live-kunstudsmykning i VARDE GARTEN

Kom og se billedkunstnerne Mogens Jessing og Maren Storm Pedersen udsmykke to store påskeæg med en højde på hele 170 cm.

Ved live-udsmykningerne vil man kunne opleve de to kunstnere udsmykke hver deres påskeæg på hver deres måde, og med hver deres stil og brug af teknikker.
Følg processen fra start og til det færdige resultat. Gå til og fra eller nyd en kop kaffe imens. Udsmykningen vil finde sted i Orangerigården i VARDE GARTEN.

Lørdag den 9. april kl. 10 til 15 (Mogens Jessing)
Langfredag den 15. april kl. 14 til ca. 16 (Maren Storm Pedersen)

VIGTIGT: Vi lover at arrangementet afholdes i “tør-vejr”. Skulle det regne, flytter vi kunsterne ind i boderne, så I kan følge processen i “tør-vejr”.

Sammen med kunstner Per Ottesens kunstpåskeæg fra 2019, vil de to udsmykkede påskeæg efterfølgende kunne opleves i VARDE GARTEN resten af påsken. Visionen er, at efterhånden som der kommer flere æg til, vil nogle af dem blive rykket ud i Varde midtby i påskedagene.


Om kunstnerne

Mogens Jessing (f. 1953) er fra Bramming og han arbejder med maleri, grafik og tegning. Han arbejder figurativt med naturalistiske motiver af ofte mennesker, dyr, bygninger og transportmidler. Der kan af og til spores surrealistiske tendenser i hans værker.

Kunstneren har deltaget på flere censurerede udstillinger både i Danmark og udlandet, og har haft bestillings- og udsmykningsopgaver, heriblandt et stort gavlmaleri i Bramming. Han er medlem af Fyns Grafiske Værksted.

Mogens Jessings værker lægger op til forundring og refleksion hos betragteren.
Læs mere om kunstneren på www.mogensjessing.dk

Maren Storm Pedersen (f. 1979) er opvokset i Nr. Nebel, men bor nu i Øse, hvor hun som kunstner og indehaver af Galleri Øse, arbejder med sine værker og kunstnerisk udtryk.
Galleriet fungerer også som atelier, hvor arbejdet med de forskellige værker foregår. Her udstilles løbende de færdige malerier, samt andre unika værker.

Maren Storm Pedersen maler abstrakte malerier og portrætter i akryl og akvarel. Inspirationen finder hun i former, farver og ikke mindst ”øjeblikkets” stemninger og følelser. Læs mere om kunstneren på www.galleriose.dk

NYHEDER

Vi har fået ny menu

hos Von Lügenhals

SE MENU

Vi søger en kok

hos Von Lügenhals

LÆS MERE