Spring til indholdet

Teamet bag

Varde Garten

Karina Vagner Rasmussen

Eventkoordinator & bestyrer

Hvis Karina skulle forfatte en bog ville den hedde: ”1001 opgaver i VARDE GARTEN”

Karina er daglig leder i VARDE GARTEN og søger hele tiden at skabe den perfekte oplevelse for vores gæster.

Hendes ansvarsområder spænder vidt og bredt fra ansættelser, daglig drift, udvikling og afvikling af vores egne events som påske, halloween, oktoberfest, fællesspisninger, gourmetaftener og jul i VARDE GARTEN.

Om du er gæst på kroen Von Lügenhals, gæst på vores hotel, skal holde bryllup/selskab i boderne eller pavillonen, firmakonference, barnedåb eller kunstmesse, er det Karina som følger og servicerer vores gæster fra start til slut for at sikre at alle går her fra med en en god oplevelser og nogle dejlige minder at tænke tilbage på.

 

 

Varde Garten

Michael Bech

Direktør & ejer

Som sin far brænder Michael for skabe liv og oplevelser i Varde. I 2018 blev de færdige med opførelsen af VARDE GARTEN.
Da de tog beslutningen om selv at drive kro, hotel, eventlokaler og resten af VARDE GARTEN var det er kærkommen lejlighed for at anvende endnu flere timer herpå.
Michael er ansvarlig for driften og udviklingen af VARDE GARTEN og arbejder tæt sammen med Karina Vagner Rasmussen og chefkok Troels Severin Jakobsen for at skabe de bedste rammer for unikke oplevelser i Varde midtby.

Michael beskæftiger sig desuden med investering, restaurering og forvaltning af ejendomme, primært i Varde midtby.

Michael’s motto:

”Vi skal gøre det bedre i dag, end vi gjorde det i går”

Varde Garten

Poul Erik Bech

Ejer & grundlægger

Poul Erik er Varde-dreng og fra 80´erne været stærkt engageret i bevaringsarbejdet. Han står bag bevarvarde.dk og Designmanualen for Varde bymidte og genopretning af mange af bymidtens ødelagte bygninger. Som han udtrykker det: ”En attraktiv bys udvikling forudsætter, at den bevarer sin bygningskulturelle arv”.

Et ægte bymiljø består af detaljer som gadeskilte, husnumre, bænke, affaldskurve, kloakdæksler, belægninger, gadebelysning m.m. Han mener også, at bygningskultur går hånd i hånd med kunsten. Derfor etablerede han Kunsthal vARTe, hvor kunstnere gratis kan bo, arbejde og udstille deres værker. Varde skal være Danmarks kunstby og heri indgår VARDE GARTEN og byens kunst.

Hans vision for VARDE GARTEN er at gøre stedet til det naturlige centrum for samvær, oplevelser, god mad, hygge, musik og kunst

Karina Vagner Rasmussen

Eventmanager & bestyrer

Michael Bech

Tekniker

Poul Erik Bech

Tekniker

Troels Severin Jakobsen

Tekniker

Mette Kristensen

Kunstfaglig leder kunsthal vARTe

Jan Jensen

Tekniker

Jan Jensen

Tekniker

Jan Jensen

Tekniker

Jan Jensen

Tekniker

Jan Jensen

Tekniker

Jan Jensen

Tekniker

Du finder os her

Kontakt:
Fiskergade 3A
6800 Varde
Tlf. + 45 61 31 68 00
event@vardegarten.dk
www.vardegarten.dk
www.facebook.com/vardegarten

Beliggenhed:
500 meters gang fra stationen. VARDE GARTEN
ligger i hjertet af VARDE midby 100 meter fra Torvet. Der er indgange ved Fiskergade 3A, Brogade 3 og igennem Kræmmerpassagen ved Kræmmergade