Spring til indholdet

Udgivet d. 22. maj 2025

VI SØGER: Souschef/Kok til VARDE GARTEN & Von Lügenhals til fester, konferencer og catering ud af huset

Varde Garten

STILLINGSOPSLAG:


Drømmer du om et køkken med et stærkt team, hvor historiens vingesus møder nutidens gastronomi?

Her i hjertet af Varde skaber vi hver dag magiske øjeblikke for vores gæster – og nu mangler vi dig til at være med på rejsen. På Danmarks eneste kejserligt privilegerede kro fra 1626 forener vi den gode smag med kunst, kultur, musik og ægte nærvær.

Om os

Når du træder ind ad døren til Von Lügenhals og VARDE GARTEN, træder du ind i Danmarks eneste kejserligt privilegerede kro med rødder tilbage til 1626.

Under ledelse af bestyrer Bo Rasmussen er Von Lügenhals en central del af VARDE GARTEN. Her forener vi historiens vingesus med nutidens madkunst og skaber uforglemmelige oplevelser for gæster fra nær og fjern. Med vores nyfortolkning af klassisk dansk og moderne nordisk mad arbejder vi med de bedste råvarer og sætter en ære i smag, æstetik og historie.

Hvad der gør os særlige

Hos os vil du ikke bare lave mad – du vil være med til at skabe stemninger og minder gennem vores populære arrangementer:

  • Varde Vin & Mad Festival med Live Musik: En årlig begivenhed med vinsmagning fra flere vin- og spiritusimportører, lokale madleverandører, live musik og gourmetoplevelser.
  • Live musik hver weekend: Hver fredag og lørdag byder vi på live musik i kroen med lokale musikere og bands, der skaber den perfekte weekendstemning.
  • Selskaber og bryllupper: Vi tilbyder unikke rammer til private og firmaarrangementer i vores unikke rammer. Konfirmationer, runde fødselsdage, bryllupper, mærkedage, mindehøjtideligheder.
  • Store Kunstdag: En dag dedikeret til kunst med rundvisninger, mad og hygge.
  • Høstfest: En festlig fejring af høsten med mad, musik og lokale traditioner.
  • Halloween: Skræmmende uhyggelig stemning i den mørke tid.
  • Jul i Varde Garten: Klassisk julemad, julefrokoster og smukt udsmykkede omgivelser.
  • Kunst & Smørrebrød-rundvisninger: En kombination af kultur, historie og god mad.
  • Kurser og konferencer: Professionelle og inspirerende omgivelser til møder og konferencer.

Dine ansvarsområder

I køkkenet bliver du en central del af teamet. Du vil:

  • Daglig ledelse og drift af køkkenet i samarbejde med bestyreren og en af vores kokke
  • Effektiv afvikling af specielt selskaber, konferencer og catering ud af huset
  • Udvikling af menuer til selskaber og bidrag til á la carte forventes
  • Tæt samarbejde omkring events og temadage
  • Oplæring af elever og sparring med køkkenpersonale
  • Egenkontrol og optimering af køkkendriften

Vi forventer, at du

  • Har dokumenteret erfaring som kok eller souschef
  • Har smag for nordisk/dansk gastronomi og arbejder kreativt med råvarer
  • Mødestabil med historik for pålidelighed
  • Stærk i køkkenlogistik, besøgende pr. måned 2.000
  • Udadvendt af natur, så du kan tale med specielt selskabsgæster og give korte præsentationer til selskabet
  • Tager ansvar og har lyst til ledelse
  • Er fleksibel og elsker, når hverdagen byder på noget nyt
  • Har forståelse for F&B-økonomi og køkkendrift

Det tilbyder vi

  • Gode ansættelsesvilkår og løn samt pension og sundhedsforsikring
  • En hverdag med variation i arbejdsindholdet
  • Et sted med højt ambitionsniveau og lavt hierarki
  • Medindflydelse og mulighed for at præge menuer og drift
  • Et boligtilbud i Varde, hvis du flytter hertil – via samarbejde med Renovera.dk
  • Mulighed for efteruddannelse

Anerkendelser & anmeldelser

  • 🥇 Vinder af “Bedste Frokost i Region Syddanmark” to år i træk 2024 og 2025 (MBM – Min By Media)
  • ⭐ Google: 4,6 ud af 5 (445+ anmeldelser)
  • ⭐ Tripadvisor: 4,8 ud af 5 – #1 restaurant i Varde
  • ⭐ DinnerBooking: 4,5 ud af 5 baseret på 1.850+ vurderinger

 

Ansøg nu

Send din ansøgning og CV til: 📧 bestyrer@vardegarten.dk 📞 Tlf. 61 31 68 00
Er du nysgerrig? Kontakt os gerne for en snak eller kom forbi til en rundvisning og kop kaffe.

Flere nyheder fra