Varde Garten Julebuffet 2021
– Boderne eller pavillonen i kunsthaven
Alle vores retter er lavet med de bedste lokale råvarer, og alt laves fra bunden af vores kokketeam på Von Lügenhals.
Om det er brødet eller leverpostejen, remouladen eller silden, er alt lavet fra bunden af de bedste råvarer.
Menu 2021
Den kolde anretning
- Marinerede sild med karrysalat
- Ølmarinerede sild med sprøde kapersbær
- Håndpillede rejer og økologiske æg fra Varde Ådal med hjemmelavet mayo
- Vores egen kejserlig røget laksefilet med syltede rødløg og rygeostcreme
- Grønkålssalat med sennep og honning fra vores egen plantage
Den lune anretning
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt medister med Sdr. Jysk hvidkål og hjemmesyltede rødbeder
- Økologisk ribbensteg fra Varde Ådal – hjemmelavet rødkål med æblecider
- Confiterede andelår med sukkerbrunede kartofler og andesovs
Tilkøb: Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron, 45 per person.
Dessert
Oste fra omkringliggende osterier med druer, nødder og hjemmebagt knækbrød
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Vi glæder os til at se jer.