Julefrokost i VARDE GARTEN & Von Lügenhals
Gårdhaven, Boderne eller Pavillonen i Kunsthaven
Alle vores retter er lavet med de bedste lokale råvarer, og alt laves fra bunden af vores kokketeam på Von Lügenhals. Om det er brødet eller leverpostejen, remouladen eller silden, så er alt lavet fra bunden af de bedste råvarer.
Menu 2024
Den kolde anretning
- Marinerede sild med karrysalat
- Ølmarinerede sild med sprøde kapersbær
- Håndpillede rejer og økologiske æg med hjemmelavet mayo
- Bagt dansk laksefilet med sennep, honning og syltede rødløg og dild-dressing
- Spidskålsalat med juleæbler og valnødder
Den lune anretning
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt medister med Sdr. Jysk hvidkål og hjemmesyltede rødbeder
- Ribbenssteg fra dansk Duroc gris – med hjemmelavet rødkål med æblecider
- Glaseret skinke med sennep, whisky og farin
Tilkøb: Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron, 65
Dessert
- Oste fra omkringliggende osterier med druer, nødder og hjemmebagt knækbrød
- Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Vi glæder os til at se jer.