Menukort
Kejserlig morgenmad
-
Brød
-
Ristet rugbrød
25
-
Grillet brioche brød
25
-
Croissant
45
-
MEJERI
-
Brie Hvide Dame, Arla Unika
45
-
Blåskimmel, Høglundgård
45
-
Rødkit, Enghavegård
45
-
Græsk Yoghurt, broken gel og granola
45
-
KØD & ÆG
-
Von Lugenhals små pølser (3 stk.)
35
-
Økologiske Toftegård røræg, bacon og bagte tomat
55
-
Pocheret Toftegård æg
25
-
Enghavegård skinke
45
-
SØDT
-
Pandekage med sirup
55
-
KEJSERLIG MORGENBRÆT
-
KEJSERLIG MORGENBRÆT
145
Græsk Yoghurt, broken gel og granola. Lun vaffel, Enghavegårdskinke og revet Vesterhavsost. Varmrøget laks rillette, rødløg, pocheret æg og ristet rugbrød.
-
DRIKKE & SMOOTHIES
-
Smoothies
45
-
Mormors økologiske saft
50
-
Kaffe / the
48
-
Varm cacao
48
Hapsere
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
75
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
75
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
75
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
75
Saltbagte og røgede mandler
-
Kejserlig snacks planke
155 / 170
Vælg 3 / 4 slags serveres på en planke
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
145
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt.
-
Ekstra brød til Kejserlig planke
+ 15
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
155
Et glas bobler og én valgfri snack
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
Alle smørrebrød - Normal størrelse
135
Vores mundskænk anbefaler 2 stk. smørrebrød à 135 kr. eller 3 stk. hvis maven rumler af sult (normal størrelse).
-
Kokkens valg af 3 mindre stykker
295
Spørg tjener for kokkens valg i dag.
-
WARWIK ØLMARINERET SILD
Rygeostcreme, sprøde kapersbær og syltede perleløg.
-
SMILENDE ØKOLOGISK ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER
Karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer.
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
Bakskuldrilette med syltede tyttebær og karsemayo.
-
VESTERHAVS RØDSPÆTTE MED REJER
Smørstegt med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron.
-
RIBBENSTEG
Smør ristet rugbrød og rødkål.
-
KYLLINGESALAT
Tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet franskbrød.
-
ROSA KALV
Bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat.
-
RØRT TATAR
Tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte.
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
275
200 gr. oksefilet af fritgående kødkvæg fra Grambogård, med salat, pommes og sauce bearnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
295
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet og vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød og knækbrød.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 225 / 285
Smørstegt franskbrød, stegt Vesterhavs-rødspætte, dampet Vesterhavs-rødspætte, røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
TATAR VON LÜGENHALS
185
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær. Tilkøb fritter og aioli +45
-
KARLS ÆGGEKAGE
185
Æggekage på økologiske æg, sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt smørstegt rugbrød. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
185 (med laks 185)
Med kylling fra Tofgård Økologi, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter - frokost
-
OSTE
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
125
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Kejserlig julefrokost
Kl. 11 - 15 kr. 365 pr. person // fra kl. 17 kr. 465 pr. person
-
1. SERVERING - DET KOLDE:
Ølmarinerede sild med sprøde kapersbær og karrysalat // Kejserlig røget laksefilet med syltede rødløg og rygeostcreme // Håndpillede rejer og økologiske æg med hjemmelavet mayo // Spidskålsalat med juleæbler og valnødder.
-
2. SERVERING - DET LUNE:
Ribbenssteg - hjemmelavet rødkål med æblecider og sukkerbrunede kartofler // Lun leverpostej med stegt bacon fra Enghavegård og ristede svampe.
-
3. SERVERING - DESSERT:
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.
-
TILKØB:
85
Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
-
TILKØB:
89
Oste fra omkringliggende osterier med syltede abrikoser og nødder samt hjemmebagt knækbrød,
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
GRÆSKARSUPPE
185
Ristede jomfruhummer og hummerdild olie
-
VESTERHAVSTORSK
185
Røget æbler, sennepskorn, syrnet fløde og peberrod
-
TATAR VON LÜGENHALS
185 (med fritter og aioli + 45)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
185
Syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
RØDFISK
300
Kål, hasselnødder og vingel
-
BRAISERET SVINEBRYST
300
Karamelliserede jordskokker, sennepsskum og flæskesvær
-
KEJSERENS STEAK
315
200 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise
-
Oste og desserter - aften
-
OSTETALLERKEN
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
125
Bærkompot, kagecrumble og karamel
-
CHOKOLADE GANACHE
125
Nødder og kirsebørsorbet
Sammensæt din egen sæsonmenu - aftenmenu fra kl. 17.00
2, 3, 4, 5 eller 6 retter: 385 / 465 / 500 / 575 / 610
Afstemt vinmenu: 2, 3, 4, 5 eller 6 glas: 235 / 285 / 335 / 385 / 435
-
ENGHAVEGÅRDSKINKE OG KARLS KANONKUGLER
Ristede jomfruhummer og hummerdild olie.
-
GRÆSKARSUPPE
Stegte svampe med portvin.
-
TATAR VON LÜGENHALS
Tilkøb fritter og aioli +45
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO
med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
VESTERHAVSTORSK
Røget æbler, sennepskorn, syrnet fløde og peberrod.
-
RØDFISK
Kål, hasselnødder og vingel.
-
BRAISERET SVINEBRYST
Karamelliserede jordskokker, sennepsskum og flæskesvær.
-
KEJSERENS STEAK
+ 145
200 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise.
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Bærkompot, kagecrumble og karamel.
-
CHOKOLADE GANACHE
Nødder og kirsebørsorbet.
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
130
Et glas bobler og én valgfri snack
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
Delemenu - fællesspisning for hele bordet - aftenmenu fra kl. 17.00
MIN. 2 PERSONER
5 retter: 435 pr. person
-
1. servering
-
GRÆSKARSUPPE
Ristede jomfruhummer og hummerdild olie.
-
ENGHAVEGÅRDSKINKE OG KARLS KANONKUGLER
Lune vafler og aioli.
-
SALT BAGT SELLERI
Løg puré, revet Vesterhavsost og løg pulver.
-
2. servering
-
BRAISERET SVINEBRYST
Karamelliserede jordskokker, sennepsskum og flæskesvær.
-
3. servering
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Bærkompot, kagecrumble og karamel.
Kejserlige julefristelser
-
KARLS ØKOLOGISKE ÆBLESKIVER
55
med hjemmelavet marmelade og julesne.
-
JULEGLØGG
85
med rødvin & portvin, tørrede appelsiner, rosiner og ristede mandler. Hertil hjemmebagte julesmåkager.
-
ÆBLEGLØGG MED ÆBLE-ISVIN
85
tørrede æbler, rosiner og ristede mandler. Hertil hjemmebagte julesmåkager.
-
GLØGG PUNCH
95
med appelsin, kirsebær, kanel og stjerneanis. Hertil hjemmebagte julesmåkager.
-
RISALAMANDE
78
med kirsebærsauce
-
KRAKELIN
85
– ris ala mande parfait med abrikos og kirsebær amaretto
-
CHRISTMAS CHERRY FIZZ
95
med Cointreau, lime og kirsebærsaft
-
CHRIST-MOPOLITAN
95
med tranebærsaft, kanel og gløgg punch
-
TUBORG JULEBRYG
50
33 cl. flaske
-
JULEBRYG FRA WARWIK
82
Hjertensfryd, 50 cl. flaske
-
JULEBRYG FRA WARWIK
82
Golden Naked Christmas Ale 40 cl. flaske
-
JULEBRYG FRA JACOBI
82
Jingle Balls, 50 cl. flaske
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
125 (voksne 145)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
125 (voksne 145)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
125 (voksne 145)
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
125 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og jordbærmarmelade